Pas greșit pentru lider thumbnail

Pas greșit pentru lider

Astăzi a avut loc un duel extrem de interesant în Superliga de fotbal din România.

Universitatea Cluj a suferit în runda trecută prima înfrângere a sezonului, în deplasare la Iași. Trupa lui Ovidiu Sabău caută să obțină trei puncte importante în deplasare cu Unirea Slobozia, o nou-promovată arțăgoasă, care a încurcat deja câteva echipe cu pretenții.

Meciul de la Clinceni a avut un start șocant. După 22 de minute, liderul din Superliga era condus cu două goluri pe tabelă. Gele a deschis scorul cu un șut din alunecare (’16). Doar 6 minute mai târziu, Toma a făcut 2-0 cu un gol fabulos. Jucătorul Sloboziei l-a învins pe Gertmonas din lovitură liberă, cu piciorul stâng.

În minutul 52, U Cluj a redus din avantaj. Miranyan, introdus la pauză, a redus din diferență cu o lovitură de cap din apropiere. Atacantul gruzin adus în perioada de transferuri din vară a fost scăpat din marcaj de apărarea adversă și a fructificat centrarea perfectă a lui Boboc.

U Cluj a reușit să egaleze în minutul 63. Din nou visătoare, apărarea Unirii l-a lăsat pe Boboc să se întoarcă și să tragă la colțul lung. Balonul s-a scurs în plasă, iar liderul a evitat eșecul. Putea câștiga la ultima fază, iar elevii lui Mihalcea au scos de pe linia porții la lovitura de cap a lui Medina.

Clujul rămâne la 5 puncte în fața lui Dinamo în clasament, dar este în scădere de turație, doar două puncte obținute în ultimele trei etape.

Unirea Slobozia: D. Rusu – Medina, Antoche, Pospelov, A. Toma – Pacionel, Coadă – Aganovic, Afalna, Vlăsceanu – Gele
Rezerve: Krell, Obrian, Dorobanțu, Șerbănică, Lemnaru, Perianu, Purece, Camara, F. Ilie
Accidentați: A. Lopez, Yusov, Bărbuţ
Suspendați: I. Dinu
Antrenor: Adrian Mihalcea

„U” Cluj: Gertmonas – Boboc, Masoero, I. Cristea, Chipciu – Ov. Popescu, Bic – Silaghi, Nistor, Berto – Thiam
Rezerve: Gorcea, Mitrea, Oancea, Van der Werff, Briz, Codrea, Simion, Oaidă, Rață, Bota, Miranyan, Blănuță
Accidentați: Adel Bettaieb
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *