De ce? thumbnail

De ce?

Dinamo a trecut neînvinsă peste o serie de 4 meciuri în care  au lipsit permanent, din varii motive,  4-5 jucători din formula de bază pe care ne-am bazat în primele 8 etape.

Mulți au crezut că seria asta de 4 meciuri, în care infirmeria a fost plină, va face ca Dinamo să pice din zona de play-off iar alb-roșii vor suferi infangeri mai ales în deplasările de la Galați și Ovidiu. Cum de am reușit nu pierdem, ce a făcut rămânem acolo sus într-o perioada foarte grea?

Pentru …..!

Pentru avem unul din cei mai buni antrenori din Superliga – Kopic este un „meseriașal fotbalului. Ciclu de pregătire săptămânal, modul în care pregateste partidele, felul în care citește jocul și corectează erorile, atunci când apar, stilul direct imprimat echipei, fac din Dinamo nu doar o echipa care are momente extrem de bune în timpul unui meci dar  și o echipă foarte greu de învins.

Pentru avem , probabil, una dintre cele mai bune linii de mijloc din Superliga.

Eddy Gnahore, Patrick Olsen, Catalin Cirjan, constituie o linie de mijloc cum foarte puține echipe din Liga 1 pot alinia. Dinamo are siguranță, forță, eleganță și maturitate fotbalistică, atunci când vorbim despre jucătorii din linia de mijloc.

Pentru avem un grup unit!

În cei 10 ani de Radio Dinamo, împreună cu Catalin am participat periodic la antrenamentele echipei, fie vorbim de cantonamente fie vorbim despre antrenamente la Saftica. Pot spune DINAMO ESTE ECHIPĂ în adevăratul sens al cuvântului, atmosfera este una foarte bună iar grupul în acest moment este extrem de unit.

Pentru avem tineri care ne surprind plăcut!

Surpriza acestor 4 meciuri este, fară îndoială, evoluția lui Licsandru. Băiatul asta înalt și cuminte, venit ” de nicăieri” a impresionat prin eficiența și claritatea de care a dat dovadă în teren, iar ultimul meci, în care l-a transformat pe Alibec din fotbalist într-un băiat care se tăvălește și se vaită, i-a adus lui „Licsu” o primă și binemeritată convocare la echipa națională U21.

Mărginean de asemenea a fost foarte util în momentul în care s-a apelat la el, prezența lui fizică impune la centrul terenului, arată un potențial de creștere extrem de interesant.

Pentru în atac există Selmani! 

Sezonul acesta Selmani ne-a arătat neputem înșelă aproape toți în evaluările pe care le facem. Determinare, atitudine SPIRIT, sunt atribute care îl fac aibe cele mai bune cifre dintre atacanții Superligii.

Pentru există liniște pentru performanță!

Dinamo are la birouri o serie de oameni tineri care au învățat se puna în slujba lui Dinamo și lucreze ca o echipă. Pentru prima dată în ultimii mulți ani la Dinamo au dispărut cârtitele, zvonurile, bârfele și ne vine credem sau nu și acolo exista o echipă foarte sudată care muncesc asigure ce e mai bun pentru echipă.

Pentru …VOI!

Dinamo este iubită enorm și susținută fabulos, iar acest lucru este meritul vostru, al celor care visați, trăiți și respirați în alb și roșu.

Prezentul este bun iar viitorul sună și mai bine.

HAI DINAMO!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *