Kopic, un antrenor fericit: ,,Acestea sunt vești importante și bune pentru toți” thumbnail

Kopic, un antrenor fericit: ,,Acestea sunt vești importante și bune pentru toți”

Dinamo are un meci extrem de important duminică seară, ne așteaptă un stadion plin, dar și un adversar puternic, împotriva căruia Dinamo a avut probleme în ultimii ani.

La meciul de duminică, Zeljko Kopic va avea la dispoziție tot lotul. În ultimele săptămâni au fost probleme în alcătuirea primului 11, dar acum se pare că aceste probleme fac parte din trecut. Zeljko Kopic a recunoscut faptul că are toți jucătorii la dispoziție și pentru meciul de duminică va avea mai multe soluții:

,,Am folosit această pauză pentru a recupera câțiva jucători, pentru a-i aduce într-o formă mai bună și pentru a pregăti echipa atât fizic, cât și mental pentru derby și meciurile următoare. În acest moment, cred că avem o energie bună, un spirit bun în echipă și vom fi pregătiți pentru meciurile care urmează.

A fost într-adevăr o perioadă dificilă, dar acum e în trecut. Astăzi, Rosca și Licsandru sunt cu echipa de sub 21 de ani, iar Josue Homawoo s-a alăturat echipei. După ce se întorc de la naționala de tineret, vom avea un lot complet la antrenamente, ceea ce este o veste bună pentru mine, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri. Selmani și Hakim au jucat deja 45 de minute într-un meci amical sâmbătă. Cârjan se recuperează și ar trebui să fie gata și el. Acestea sunt vești importante și bune pentru toți.”, a spus antrenorul lui Dinamo in interviul acordat pentru Radio Dinamo1948.

,,Un derby este întotdeauna un meci special. Avem ambițiile noastre, iar FCSB are, de asemenea, ambițiile sale. Ei sunt campionii României și au performat bine în Europa. Dar pentru noi, este important să fim pregătiți din toate punctele de vedere – mental, fizic și tactic. Nu mergem acolo doar să jucăm; vom da totul pentru a câștiga și a lupta pentru club din primul până în ultimul minut.

Știu că fanii ne vor da toată energia și sprijinul lor, așa cum au făcut-o și când ne-a fost greu. Din partea noastră, vom pregăti meciul cât mai bine și vom lupta pentru puncte, pentru echipă, pentru club și pentru suporteri, din primul minut al meciului.”, a declarat Zeljko Kopic pentru Radio Dinamo1948.

Antrenament pe Arena Națională: Motivul

Dinamo a efectuat ieri două ședințe de pregătire.

Prima a avut loc la baza de pregătire a echipei de la Săftica, acolo unde băieții au făcut sală în prima parte a zilei și unde noi am realizat un interviu cu antrenorul echipei noastre, Zeljko Kopic.

Al doilea antrenament al zilei a avut loc însă pe Arena Națională, stadionul care va găzdui meciul de duminică seara. Motivul a fost ca băieții să se familiarizeze cu suprafața de joc, cu dimensiunile terenului, pentru a nu fi prima interacțiune cu stadionul chiar duminică, când va avea loc meciul. Conform ProSport, pentru această ședință de pregătire, clubul a plătit suma de 7.000 de euro.

Zeljko Kopic se poate considera un antrenor fericit în momentul de față, având la dispoziție efectivul complet. Are toți jucătorii la antrenamente, Josue Homawoo a revenit și el, l-am văzut ieri la Săftica, s-a alăturat echipei. De asemenea, în curând se vor pregăti cu prima echipă Antonio Bordușanu și Andrei Florescu, reveniți și ei după accidentări.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *