Ultimele vești despre Antonio Luna: La ce nivel fizic se prezintă jucătorul thumbnail

Ultimele vești despre Antonio Luna: La ce nivel fizic se prezintă jucătorul

Dinamo a ales să aducă un fundaș stânga după plecarea lui Costin Amzăr.

La meciul cu Farul Constanța, ca urmare a absenței lui Raul Opruț, Zeljko Kopic a fost nevoit să îl folosească pe Cristian Costin fundaș stânga. Din acest motiv, Dinamo a decis să nu mai improvizeze și să aducă un concurent pe post pentru Raul Opruț. Andrei Nicolescu a explicat de ce a fost ales Antonio Luna, dar si la ce nivel este fotbalistul spaniol:

„Am căutat repede o variantă pentru fundaș stânga, pentru că eram descoperiți. Și atunci, cel puțin pentru acest sezon, ne trebuia o variantă de backup sau una foarte bună. În contextul în care s-a întâmplat ca titularul să nu poată juca, am improvizat cu un fundaș dreapta pe post de fundaș stânga. Acest lucru s-a văzut pe teren și nu vrem să mai ajungem în astfel de situații.

Din ce am înțeles eu, pe baza testelor fizice, și confirmate și de Aleksa, el se prezintă foarte bine, cam la nivelul lui Olsen când a venit. Ne lipsea un fundaș stânga și asta era prioritatea”, a declarat Andrei Nicolescu la DigiSport.

Despre Amzăr: „Depinde doar de el și de ce va arăta în următoarele luni. Dacă revine, vom avea trei fundași stânga, ceea ce ne-ar pune într-o situație de a lua o decizie strategică.”

CE A SPUS KOPIC DESPRE ANTONIO LUNA

,,Când Amzar a plecat la Al Nasr în Emirate, am rămas doar cu Raul Opruț pe acea poziție, așa că era clar că aveam nevoie de o altă opțiune. Nu este ușor să găsești un jucător în acest moment al sezonului, deoarece majoritatea jucătorilor fără club și-au terminat sezonul în mai. După ce am analizat mai multe opțiuni, l-am ales pe Luna pentru experiența sa, calitatea sa și leadership-ul său. A avut un sezon bun în Grecia, unde a fost căpitanul echipei Volos, și cred că este o opțiune foarte bună pentru club.”, a declarat Zeljko Kopic in exclusivitate pentru Radio Dinamo1948.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *