Zi de meci: Un nou duel de foc! Veste excelentă înainte de meci thumbnail

Zi de meci: Un nou duel de foc! Veste excelentă înainte de meci

Urmează un nou meci extrem de dificil pentru Dinamo în Champions League.

După înfrângerea dureroasă de săptămâna trecută din Ungaria, împotriva lui Veszprem, Dinamo se întoarce în cea mai importantă competiție pentru o altă confruntare dificilă, de data aceasta împotriva lui PSG. Echipa pregătită de Raul Gonzalez, multipla campioană a Franței și o prezență constantă în fazele finale ale competiției, pare să își revină după un început de sezon mai slab.

În a doua etapă, PSG a fost învinsă categoric de Veszprem, la fel cum s-a întâmplat și cu noi, dar diferența a fost de 14 goluri, ceea ce părea să indice că nu mai reprezintă aceeași forță ca în anii trecuți. Au pierdut câțiva jucători importanți în vară, însă PSG rămâne o echipă de renume, cu jucători de mare calitate. Kamil Syprzak și Luc Steins, veritabili „Goliat și David” ai echipei pariziene, ne vor crea cu siguranță mari dificultăți.

Comparativ cu sezonul trecut, PSG nu îi mai are în lot pe Nikola Karabatic, care s-a retras, și nici pe Dominik Mate, Yoann Gibelin, Sadou Ntanzi și Adama Keita, care au plecat la alte echipe. În locul lor, clubul parizian i-a transferat pe olandezul Daniel Baijens (HSV) și pe Yahia Omar (Veszprem).

Dinamo, pe de altă parte, vine după înfrângerea din Ungaria și victoria greu obținută în derby-ul cu Steaua de duminică seara. Au fost unele probleme, în special la nivelul porții, dar ultimele vești sunt foarte bune. Deși se temea că Vladimir Cupara va lipsi o perioadă mai lungă, portarul sârb s-a recuperat și ar putea fi prezent deja la meciul de astăzi, conform jurnalistului Costi Prună de la Gazeta Sporturilor. Cupara va reveni in poartă în partida din 17 octombrie, la Paris, după accidentarea suferită în meciul dintre Dinamo și Eurofarm Pelister, din 26 septembrie, când un adversar a căzut pe piciorul său drept.

Este important ca, față de meciul din Ungaria, partida să fie mult mai echilibrată, iar Dinamo să rămână aproape de adversar.

„Nu pornim ca favoriți, dar vrem să luptăm pentru puncte. Raul González are la dispoziție un lot excelent, cu portari de top. Cu toate acestea, mergem în Franța pentru a ne dezvolta jocul și pentru a ne redresa după înfrângerea din Ungaria. Trebuie să fim mai constanți și să facem acel pas mult așteptat, care să ne permită să ne luptăm de la egal la egal cu elitele Europei. Am încredere în echipa mea”, a declarat antrenorul David Davis pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

Raul Gonzalez a declarat pentru site-ul EHF: „Acest meci este crucial atât pentru clasamentul grupei, cât și pentru încrederea noastră. Am avut o prestație solidă în etapa trecută cu Fredericia și trebuie să menținem același nivel de intensitate și disciplină și împotriva lui Dinamo. Avem un avantaj în plus, deoarece vom juca în fața propriilor suporteri și trebuie să profităm de acest lucru.”

Meciul, care va începe la ora 21:45, va putea fi urmărit pe Digi Sport și Prima Sport.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *