A venit decizia Comisiei de Recurs a LPF thumbnail

A venit decizia Comisiei de Recurs a LPF

Afișări 4.314

După ce Dinamo a făcut apel în cazul suspendării de 4 etape ca urmare a incidentelor din meciul cu UTA Arad de pe 8 martie, Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a emis o decizie.

Forul a decis să amâne judecarea apelului depus de Dinamo. Verdictul a fost amânat pentru ziua de marți, 9 aprilie, ora 14:00, conform informațiilor oferite de Fanatik. Atât Dinamo cât și UTA Arad își exprimă speranța că vor obține o reducere a pedepsei.

Miercuri, 27 martie, ambele echipe, atât Dinamo cât și UTA Arad, au fost sancționate cu 4 etape de suspendare din cauza incidentelor survenite în timpul meciului lor direct. În urma acestei decizii, ambele echipe au făcut recurs după ce li s-a comunicat motivarea hotărârii.

Dinamo a executat deja o parte din suspendare, având în vedere că la partida cu Petrolul au participat câteva sute de copii. În eventualitatea în care Dinamo nu va obține un verdict favorabil la recurs, atunci la meciurile cu Poli Iași, Voluntari și UTA Arad, suporterii echipei vor fi înlocuiți în tribune de copii cu vârsta de maximum 14 ani, într-un mod similar cu ceea ce s-a întâmplat la partida cu Petrolul, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Citește și:

O nouă perlă a turismului românesc: este într-o zonă cunoscută pentru proprietățile sale curative

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *