De ce Dinamo trebuie să meargă la victorie: Statistica care ne dă încredere thumbnail

De ce Dinamo trebuie să meargă la victorie: Statistica care ne dă încredere

Dinamo nu este în cea mai bună situație în clasament și presiunea de a obține puncte crește.

După un start fără victorie în play-out, cu doar un punct obținut în primele două etape, Dinamo se deplasează la Galați pentru un meci în care echipa noastră trebuie să țintească primul succes din play-out.

Ușor cu siguranță nu va fi, deoarece Oțelul traversează o formă sportivă bună, are două victorii în play-out și tocmai a învins pe Craiova în sferturile de finală ale Cupei României. Dar totuși sunt și motive de încredere înainte de meciul direct de la Galați.

În ultima confruntare directă a sezonului, Dinamo a învins cu scorul de 3-1 și a fost un meci disputat acum mai puțin de două luni de zile, Dinamo fiind atunci net superioară. Ținând cont de starea medicală a lotului, nefiind nicio problemă, Dinamo ar putea alinia același 11 ca în partida de pe stadionul ,,Arcul de Triumf”.

Oțelul slabă acasă: În Liga I sunt anumite echipe care se descurcă foarte bine pe teren propriu, cum este cazul celor de la Hermannstadt, care pe teren străin nu reușesc să obțină puncte. Oțelul este opusul, este o echipă de play-off în deplasare, a demonstrat asta cu două victorii la rând cu cele două trupedin Craiova, însă pe teren propriu nu se simt la fel de bine gălățenii. Au trei victorii tot sezonul, una chiar împotriva lui Dinamo, într-un meci în care am pierdut după un autogol al lui Nelut Roșu. Ultimul succes a venit împotriva Iașiului, poate cea mai slabă competitoare în momentul de față. Oțelul este pe ultimul loc într-un clasament al meciurilor de acasă.

3 victorii, 8 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri are Oțelul pe teren propriu

14 goluri a marcat Oțelul în 16 meciuri în partidele de acasă. 19 goluri au încasat gălățenii

Dinamo nu a arătat foarte bine în deplasare, are trei victorii în tot campionatul, dar cu Oțelul poate obține succesul cu numărul 4, care să ne apropie și mai mult de zona salvării. Cu un succes, ne-am apropia la un punct de Voluntari și ne-am apropia la 3 de Petrolul, care pare în scădere mare de formă și este o echipă vulnerabilă acum.

Fanii sunt alături: Aproximativ 800 de fani dinamoviști sunt așteptați în deplasarea de la Galați, dacă nu putem fi momentan alături de Dinamo pe teren propriu, în deplasare fanii dinamoviști pot fi alături de Dinamo, fără niciun fel de problemă.

,,Dinamo are nevoie de suporteri în cele 7 meciuri care au mai rămas de disputat.
Toți trebuie să luptăm pentru a reuși să evităm locurile din zona roșie.
Dinamo e dependentă de suporterii ei. Ne vedem mâine la Galați. Știm prin ce am trecut în ultimii ani și de aceea nu concepem să nu reușim.
Biletele se cumpără la intrarea în sectorul rezervat câinilor. Avem 800!

Luni, 08.04, de la ora 20:30 jucăm la Galați. Deplasarea se va face cu autocare și mașini personale.
Întâlnirea va avea loc la ora 14:00 la Dinamo, la 14:15 se pleacă.
Cost Autocar: 55 lei
Cost Autocar pentru copiii sub 15 ani: 25 lei
Cost Bilet de meci: 35 lei
Pentru inscrieri asteptăm un SMS cu nume si număr de locuri dorite la numărul de telefon: 0750 424 992
Pentru dinamovistii din Galați, Brăila și restul țării, întâlnirea va fi în parcarea Kaufland, aproape de intrarea oaspeti, la ora 19:30.
CU TOTII LA GALAȚI!”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *