Mesajul clubului pentru cei prezenți astăzi pe stadion thumbnail

Mesajul clubului pentru cei prezenți astăzi pe stadion

Dinamo are un meci extrem de important astăzi și copiii vor fi în prim plan pe stadionul ,,Arcul de Triumf”.

Arcul de Triumf va avea în tribune peste 1000 de copilași, astfel că cei din conducerea clubului au transmis un mesaj pentru cei prezenți pe stadion alături de cei mici:

,,Vă așteptăm pe “Arcul” copiilor!
Clubul Dinamo București și-a propus să transforme sancțiunea primită de la Comisia de Disciplină într-o oportunitate pentru cei mici să dezvolte noi pasiuni și să-și descopere visuri.

Pentru a întări o amintire plăcută în memoria copiilor prezenți în această seară pe stadion, încurajăm însoțitorii să afișeze o conduită nelipsită de fairplay. Atitudinile adulților pot fi ușor preluate de cei mici și atmosfera poate fi afectată de acțiuni precum vociferarea injuriilor, lovirea scaunelor și aruncarea cu diverse obiecte.
Vă mulțumim că sunteți alături de noi! ⚪🔴”

Decizia de a avea terenul suspendat a fost menținută și la comisia de recurs, astfel că astăzi vom avea tot un număr foarte limitat de suporteri, în mare parte, copii, care vor fi prezenți pe stadionul ,,Arcul de Triumf”.

Totuși, mobilizarea a fost una mult mai bună față de partida cu Petrolul, de acum două săptămâni, chiar dacă condițiile pentru a intra pe stadion sunt destul de restrictive, din informațiile RD1948, sunt așteptați cu totul peste 1000 de fani pe stadion, acesta este numărul de cereri de bilete aproximativ, la prima ora astăzi.

Este posibil că numărul să crească, depinde cât de mulți se vor mobiliza și în ziua meciului, fiind disponibilă și o casă de bilete, de la ora 15:00, sperăm să fie cât mai mulți copii prezenți, să semene a atmosfera de meci de prima ligă și să îi ajute pe băieți, să transmită acea energie necesară azi.

FOARTE IMPORTANT: Adulții sunt doar însoțitori astăzi pe stadion, adulții nu trebuie să se cațere pe garduri, nu trebuie să dea tonul, sunt doar însoțitori și atât, nu trebuie să fie ei în prim plan, altfel există riscul să fim suspendați și mai drastic.

PENTRU A PUTEA INTRA PE STADION

1. Însoțitorul completează tabelul SAU formularul de înscriere (https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc94OUIr5ExpE…/viewform) cu datele necesare (nume, prenume și CNP) pentru propria persoană și copiii însoțiți (minim 3).

2. Tabelul nominal este transmis pe adresa de e-mail bilete@dinamo1948.ro (în cazul completării formularului, solicitarea ajunge automat la club prin butonul „SUBMIT”).

3. Biletele gratuite vor fi transmise în format electronic direct solicitantului pe e-mail (adresa de pe care a fost transmis tabelul sau cea precizată în formularul completat, după caz).

RECOMANDĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII UTILE

Pentru menținerea ordinii și siguranței celor mici, dar totodată în vederea respectării regulamentelor competiției, clubul nostru recomandă ca un singur adult să însoțească un grup de minimum 3-5 copii, maximul fiind de 10 copii.

Biletele pot fi procurate și FIZIC, de la casele de bilete amplasate la stadionul „Arcul de Triumf” (deschise de la ora 15:00 în ziua meciului), în baza tabelelor nominale/actelor de identitate ale copiilor și însoțitorilor.

Vă recomandăm să aveți asupra dumneavoastră actul de identitate (atât pentru însoțitor, cât și pentru copii) și tabelul nominal.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *