Scandal monstru la <b>Dinamo</b>! Doctorul echipei a aruncat cu sticla de apă în Kopic, apoi a ... thumbnail

Scandal monstru la Dinamo! Doctorul echipei a aruncat cu sticla de apă în Kopic, apoi a …

Chiar dacă Dinamo în campionat are un start foarte bun de sezon în care impresionează prin evoluțiile sale, aflându-se pe locul 6 după 8 etape, lucrurile nu sunt atât de liniștite.

”Câinii” tocmai au rămas fără doctor după ce Talal Haj Kanameh și-a dat demisia în urma unui conflict cu antrenorul Kopic.

Totul s-a întâmplat înaintea meciului de la Cluj cu Universitatea. De altfel, la meciul cu ardelenii, Dinamo a fost fără doctor, Talal Haj Kanameh nefăcând deplasarea cu echipa.

A aruncat cu sticla de apă în Kopic

Sursele iAMsport.ro din cadrul clubului dezvăluie că totul s-a întâmplat în biroul lui Kopic. Acolo unde, sub ochii administratorului special Andrei Nicolescu, antrenorul și doctorul s-au certat, s-au luat la înjurături, iar apoi medicul a aruncat la nervi o sticlă de apă în perete, aceasta ricoșând apoi în Kopic. A fost și momentul în care Talal a anunțat că pleacă. Despre acest lucru a scris și Fanatik.

Relația de tensiune dintre cei 2 nu ar fi fost de actualitate. Încă din sezonul trecut, între aceștia au existat divergențe.

Una dintre ele fiind faptul că, la un moment dat, când unul dintre jucători era bolnav, Kopic l-a pus pe doctor să se ducă la fotbalist acasă și să-i dea medicamente, lucru pe care acesta a refuzat să-l facă spunând că nu intră în atribuțiunile sale.

CS Dinamo, ”mărul discordiei”

Chiar dacă au mai existat ”șicane” între cei 2, sursele iAMsport.ro ne informează că episodul care a pus capac relației dintre Kopic și doctor s-a întâmplat în urmă cu 1-2 luni. Atunci, CS Dinamo a scos la concurs un post de medic la toate secțiile clubului.

Fiind vorba de un contract pe termen nedeterminat și cu un salariu superior față de cel de la Dinamo, Talal Haj Kanameh a ales să dea examen pentru post, fără să le spună conducătorilor clubului. El avea contract cu ”câinii” până în vara viitoare.

Aceștia au aflat ulterior că a fost la examen și s-au supărat pe el că nu i-a înștiințat, cel mai nemulțumit fiind Kopic. De atunci, Kopic l-a criticat cu fiecare ocazie pe doctor, care a izbucnit vinerea trecută, dându-și demisia.

Din sursele noastre, Talal Haj Kanameh chiar a luat examenul la CS Dinamo și va începe munca acolo.

Obligați să-și găsească medic

Rămasă fără doctor, Dinamo este obligată să-și găsească un medic până la meciul de vineri cu Slobozia.

Rămâne de văzut dacă Andrei Nicolescu va găsi în timp util un medic full-time sau dacă va recurge la varianta angajării unui doctor doar pentru meciul împotriva trupei lui Adi Mihalcea.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *