Informații noi oferte de Andrei Nicolescu thumbnail

Informații noi oferte de Andrei Nicolescu

Afișări 15

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Andrei Nicolescu a explicat planurile clubului după ce acesta a primit o suspendare de patru etape cu porțile închise, conform deciziei Comisiei de Disciplină a FRF. Nicolescu descrie această perioadă ca fiind momentul pentru un „contraatac” al lui Dinamo, subliniind că este o decizie dificilă, dar care va demonstra caracterul echipei și necesită acțiune imediată.

„Tehnic, vom ataca decizia! Vom folosi toate mijloacele procedurale. Am luat opinia unor specialiști, alții decât noi, vom vedea ce putem remedia.

Mă aștept la Apel ca deciziile care sunt date sau care vizează sancțiuni să fie date în spiritul jocului, în cel al temei pe care FRF a lansat-o de câțiva ani, prin care-și dorește cât mai mulți suporteri la stadion.

Acolo unde greșelile se pot individualiza, să se treacă la acțiune, să nu fie decizii globale, ca suporterii, întreaga masă de suporteri, să aibă de suferit. Nu vreau să intru în polemică, de aceea nu lansez cifre.

Este decizie grea, ne va dovedi caracterul. Vom fi mai puternici decât am fost! Sunt sigur. Cei care vor fi alături de echipă acum vor dovedi că pot face asta, în orice situație.

Sper că demagogia se va risipi. Nu avem nevoie de susținere prin declarații, ci prin exemplu, concret. Avem nevoie de suporteri să fie aproape de echipă în acest moment extrem de greu”, a declarat Andrei Nicolescu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Andrei Nicolescu a spus că meciul de luni, cu Petrolul, se va disputa pe stadionul „Arcul de Triumf”, aceasta este singura realitate, concretă, referitoare la echipa „câinilor”. Nu a confirmat variantele apărute, că Dinamo se va muta la Târgoviște, că va juca pe mai departe lângă mănăstirea Cașin.

„Sunt doar speculații, n-am negociat cu nimeni. Încercăm să găsim soluții pentru a face meciul cumva accesibil suporterilor dinamoviști.

Pentru luni lucrăm alături de suporteri la amplasarea unui ecran pentru vizionarea partidei. Totodată, am făcut o cerere la FRF pe modelul deja celebru, de a aduce în tribune copii. Încercăm orice soluție”, a mai spus șeful clubului.

Vizavi de efectul pe care decizia federală îl poate avea asupra echipei, Andrei Nicolescu a vorbit despre impactul celor patru etape cu porțile închise.

„E momentul să demonstrăm că suntem mai puternici decât cred unii. Jucătorii trebuie să trateze cu pasiune fiecare minut din ceea ce va urma!

Noi ne facem treaba, să stabilim parteneriate, cu oameni profesioniști, ca echipă să poată performa, ca ei pe teren să fie pregătiți. Eu, noi am fost cei ce am zis că avem toleranță zero față de huliganism, dar asta nu înseamnă că toți suporterii trebuie să răspundă pentru elemente izolate.

Deocamdată, încercăm să ținem jucătorii departe de presă, de ceea ce ar putea naște polemici prin declarații. Am stabilit cu domnul Kopic să ne concentrăm doar pe ceea ce avem noi de făcut.”, a mai comentat Nicolescu.

Citește și:

Adrian Năstase spune de ce Iohannis nu va câștiga șefia NATO: „Lovitură de biliard”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *