Reacția unui conducător din Liga I: ,,E strigător la cer” thumbnail

Reacția unui conducător din Liga I: ,,E strigător la cer”

Faza din prelungirile partidei Dinamo-Petrolul au stârnit foarte multe discuții în spațiul public.

Un penalty extrem de ușor acordat, în condițiile în care în prealabil a fost și un fault în atac. Nu doar dinamoviștii au reacționat, dar și un acționar de la o echipă din Superliga. Ciprian Marica a reacționat după penalty-ul acordat:

„Nu e penalty! S-a ajuns la nivelul la care nu mai contează dacă apărătorul l-a lovit, l-a tras, l-a împins pe jucătorul advers, contează doar dacă l-a atins. Ceea ce mi se pare strigător la cer! Cum adică dacă l-a atins? De câte ori nu se ating jucătorii în careu? De câte ori nu se țin, nu pun mâna unul pe altul? Asta înseamnă că este fault? Nu!

Niciodată nu e penalty! Musi a speculat momentul. Lucrurile care mă neliniștesc sunt că deciziile vin în urma VAR-ului. OK, arbitrul din teren greșește, nu vede faza… Se întâmplă. Dar cei de la VAR stau 10 minute să analizeze o fază de genul, în care fundașul pune mâna pe atacant, nu îl trage, are o mână pe el și acordă un penalty care mie mi se pare că nu a fost.”, a declarat Ciprian Marica la GSP Live.

,,Nu mai am ce să spun! Este a 10-a oară când se întâmplă astfel de situații, rezultatul rămâne și asta e. Ne-au luat punctele tot timpul după faze de genul acesta. Cu UTA, la Galați, am avut penalty cu Petrolul, la Sepsi nu ni s-au acordat două penalty-uri, la 1-0 cu Craiova tot la fel, am avut penalty. Astea sunt doar chestii ce-mi vin acum, rapid, în minte”, Andrei Nicolescu

CITESTE SI: https://dinamo1948.club/mesaj-catre-seful-cca-asteptam-analiza-domnule-vassaras/

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *