Decizie de ultimă oră a clubului thumbnail

Decizie de ultimă oră a clubului

Afișări 2.443

Dinamo a primit justificarea pentru interdicția de a juca pe teren propriu timp de patru etape, fără suporteri, deși echipa a disputat deja un meci fără fani în tribune. Clubul speră că pedeapsa va fi redusă cel puțin la jumătate.

Câinii” au jucat deja împotriva Petrolului (1-1) fără prezența suporterilor. Cu toate acestea, conform unui articol de regulament, roș-albii au adus copii la meciul de la „Arcul de Triumf”, câteva sute de tineri încercând să creeze o atmosferă în tribune.

„De abia am primit aseară motivarea, depunem recurs azi și vedem ce se poate întâmpla”, a declarat Andrei Nicolescu pentru GSP.ro în urmă cu puține momente.

Ce declara săptămâna trecută Nicolescu

„Mă aștept la Apel ca deciziile care sunt date sau care vizează sancțiuni să fie date în spiritul jocului, în cel al temei pe care FRF a lansat-o de câțiva ani, prin care-și dorește cât mai mulți suporteri la stadion.

Acolo unde greșelile se pot individualiza, să se treacă la acțiune, să nu fie decizii globale, ca suporterii, întreaga masă de suporteri, să aibă de suferit. Nu vreau să intru în polemică, de aceea nu lansez cifre.

Este decizie grea, ne va dovedi caracterul. Vom fi mai puternici decât am fost! Sunt sigur. Cei care vor fi alături de echipă acum vor dovedi că pot face asta, în orice situație.

Sper că demagogia se va risipi. Nu avem nevoie de susținere prin declarații, ci prin exemplu, concret. Avem nevoie de suporteri să fie aproape de echipă în acest moment extrem de greu”, a declarat Andrei Nicolescu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, la finele săptămânii trecute.

Citește și:

În plin război electoral! Piedone către Nicușor Dan: „Ai infectat Bucureștiul”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *