Duel de foc la Galați thumbnail

Duel de foc la Galați

Dinamo o întâlnește pe Oțelul Galați în etapa a treia din play-out și vom infrunta una dintre cele mai în formă echipe din campionat în momentul de față.

Oțelul a dat marea lovitură în Cupa României joi seară, împotriva Universității Craiova. Echipa lui Dorinel Munteanu s-a impus în prelungiri cu 1-0 și a obținut biletele pentru semifinale. Totodată, echipa promovată în vară din eșalonul secund are două victorii la rând în play-out și poate scăpa de orice grijă în play-out în cazul unui succes luni seară.

Dinamo va avea de tras împotriva unei formatii care pare și într-o formă fizică foarte bună, au dominat ocupanta locului secund din campionat și sperăm că echipa noastră să se ridice la nivelul duelului, să plecăm cu cel puțin un punct dintr-o deplasare de foc.

În acest sezon, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori, la Galați s-a impus Oțelul cu 1-0, după un autogol al lui Nelut Roșu. În Cupa României, a fost un spectaculos 3-3, meci în urma căruia Oțelul a mers în sferturile de finală, deși Dinamo a fost aproape atunci să dea lovitura și să întoarcă de la 1-3. Dinamo și-a luat revanșa în campionat, pe ,,Arcul de Triumf”, victorie clară cu 3-1. Ar trebui ca Dinamo să joace la fel de bine că în acel meci pentru a avea șanse la Galați.

,,Cupa României este competiția surprizelor. N-aș vrea ca următorul meci al Oțelului să fie o surpriză. Acum ne gândim la jocul cu Dinamo de luni. Preocuparea mea este să-și revină băieții. Nu cred că mă încurcă prelungirile pentru meciul cu Dinamo. Ne vom recupera foarte bine, dar încărcătura fizică a fost făcută la munte, unde băieții au răspuns foarte bine”, a spus Dorinel Munteanu la finalul meciului.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *