Cristi Borcea îi răspunde lui Eugen Voicu thumbnail

Cristi Borcea îi răspunde lui Eugen Voicu

Afișări 193

Cristi Borcea a făcut remarci negative la adresa lui Eugen Voicu, acționarul majoritar al lui Dinamo. Borcea a sugerat că Voicu ar putea să nu aibă resursele financiare necesare pentru a îmbunătăți performanțele echipei.

„La Dinamo nu e important să rămâi și să te bați pentru retrogradare, important este să ataci cupele europene, campionatul, Cupa. (n.r. – când se va întâmpla asta?) Dacă rămâne Voicu, nu cred. Uitați-vă acum, este o radiografie mult mai amplă și mai concretă. Eu când am plecat de la Dinamo, în 2011, erau șase milioane și ceva și tot timpul ne băteam la campionat și Cupă.

Să dea Dumnezeu să rămână în Liga 1, asta ne dorim toți dinamoviștii, dar eu zic că nu-l prind pe Voicu două paltoane. Cum a spus el, nu este de talia lui Dinamo. Și ca exprimare, ca fizic, mentalitate financiară. Uitați-vă la Șucu, a venit de un an de zile și a băgat 15 milioane de euro.

(n.r. – Ce om potent financiar poate să vină ca să-i poată face concurență lui Șucu?) Nu știu și deocamdată nu mă interesează, i-am răspuns pentru că a pomenit numele meu. De Nicolescu nu mai zic, pentru că e prieten cu Patrick, dar el e pe un drum bun”, a spus Cristi Borcea, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

Citește și:

Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul de tenis la Madrid: „Abia aștept”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *