,,Simt și eu că Dinamo nu este respectată” thumbnail

,,Simt și eu că Dinamo nu este respectată”

Dinamo este una dintre cele mai dezavantajate echipe din Superliga, statistica demonstrează acest și deși ar fi trebuit să nu existe erori flagrante de arbitraj, odată cu implementarea sistemului VAR, Dinamo a fost pedepsită și la ultimul meci.

Antrenor lui Dinamo, Zeljko Kopic, a fost întrebat în cadrul conferinței de presă dacă simte că Dinamo nu este respectată așa cum ar trebui. Antrenorul a avut un răspuns interesant:

,,Simt și eu că Dinamo nu este respectată asa cum trebuie, nu vreau să zic că cineva este împotriva noastră, dar simt că nu e ceva care se întâmplă peste noapte, tot ce a fost în ultimii ani, nu simt că respectul la care mă așteptam să îl primească și merită Dinamo, nu îl primește. Dar totodată, trebuie să lucrăm, să facem clubul mai bun și cu îmbunătățirile noastre, sper că toată lumea va arăta mai mult respect către Dinamo.”, a spus antrenorul lui Dinamo.

,,Nu e vorba doar despre ultimul meci, eu trebuie să înțeleg responsabilitatea mea, oficialii trebuie să înțeleagă responsabilitatea lor, sper că nu vom mai avea motive să discutăm de arbitraj și despre deciziile din timpul meciului, până la finalul sezonului. Sper că totul va fi top, echipa care merită să câștige, să obțină toate punctele puse în joc.” Zeliko Kopic

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *