,,Sunt sigur că vom ieși din această zonă a clasamentului” thumbnail

,,Sunt sigur că vom ieși din această zonă a clasamentului”

Dinamo se pregătește de meciul cu Oțelul din play-out, a treia rundă din campionat.

După un egal și o înfrângere în primele două etape, Dinamo țintește primele trei puncte într-o deplasare grea, de foc. Unul din cei mai importanți jucători dinamoviști, Eddy Gnahore, este încrezător în ciuda startului mai greoi din play-out:

,,Am văzut meciul Oțelului din Cupa României, este un adversar greu, am câștigat împotriva lor în campionat, dar știm că le place să se lupte, să fie fizici, avem nevoie de energie pentru a câștiga meciul. Fanii noștri vor fi alături de noi acasă sau în deplasare, ne dau energie pentru a câștiga meciurile, prin ceea ce fac pentru noi.

Noi nu trebuie să fim îngrijorați, trebuie să fim încrezători, dacă vom rămâne apropiați, să muncim și să facem ceea ce am făcut până acum, sunt sigur că vom ieși din această zonă a clasamentului. Am simțit că am pierdut două puncte cu Petrolul, am făcut totuși egal, dar am simțit ca și cum am fi pierdut. Așa e în fotbal, trebuie să treci peste frustrare, să ținem capul sus și să ne gândim la victorie.

Luni depinde cum va fi meciul, cum va decurge, nu pot să zic dacă un egal va fi bun sau rău, dacă va fi un meci în care noi marcăm în prelungiri, atunci e bine, dacă va fi invers, nu e bun egalul, depinde cum decurge jocul. Fiecare echipă are slăbiciuni sau puncte forte, noi trebuie să fim 100% concentrați pentru a rămâne în prima ligă.

Mai sunt meciuri de jucat, dar știm că va fi unul dintre cele mai grele meciuri cu Oțelul, trebuie să dăm totul. Nu știu care sunt slabiunile lor, dar ne concentrăm pe ceea ce facem noi pentru a câștiga.”, a spus Eddy Gnahore înainte de meci.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *