Treziți-vă odată! thumbnail

Treziți-vă odată!

Dinamo a jucat extrem de prost aseară la Galați, am văzut timp de 90 de minute o echipă fară idei, fară vlagă, fară atitudine, jucători care au uitat curajul la vestiare.

Principala condiție câștigi un meci de fotbal este ataci poarta adversă. Alb-roșii nu au atacat, nu s-au aparat, s-au mulțumit blocheze atacurile adversarilor și au fost taxați la ultima fază a meciului.

Nu avem de ce să invocăm ghinionul, chiar dacă am primit gol foarte tărziu, jocul nostru ne-a dus în acea situație, golul din final a fost doar rezultatul chinului fotbalistic prestat.

Nu găsiți scuze pentru ceea ce ați jucat ieri pentru nu există acele scuze. Ați schingiuit fotbalul , l-ați maltratat groaznic, ne-ați făcut ne fie rușine de ceea ce vedem în teren. 

Aveți șansa duminică și în următoarele etape   demonstrați fața echipei nu este cea pe care am văzut-o ieri. Așteptăm ne arătați sunteți în stare jucați decent și respectați statutul de jucător la Dinamo și salariile primite. Dar pentru ca aceste lucruri se întâmple trebuie fiți bărbați nu o adunătură de copii speriați.

Noi suporterii am arătat iubim Dinamo, atâta timp cât am fost lăsați am fost lângă voi, am înțeles momentele dificile, dar este timpul arătați și voi nu sunteți cei mai slabi din liga 1.

Toate echipele au presiune, nu doar voi, toate echipele au obiective nu doar voi, TREZIȚI și JUCAȚI FOTBAL, altfel veți fi alte nume pe care vom dori le uitam foarte repede. 

P. S. Chiar dacă suntem supărați pe voi nu înseamnă nu IUBIM DINAMO. Dar nu mai vrem lăsăm capul în pământ când vorbim despre voi.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *