Toate detaliile înainte de Dinamo-Poli Iași thumbnail

Toate detaliile înainte de Dinamo-Poli Iași

Afișări 282

Dinamo va juca în această seară un meci vital pentru obiectivul pe care Kopic îl are de îndeplinit, acela de a salva echipa de la retrogradare.

Egalarea în prelungiri a Oțelului Galați ieri, împotriva lui FC Voluntari, o păstrează pe echipa ilfovenilor încă în aproprierea echipei dinamoviste. Astfel, cu o victorie a alb-roșilor, Dinamo va fi la doar 2 puncte sub Voluntari, care este pe locul 12.

Înaintea meciului de pe stadionul „Arcul de Triumf”, va avea loc și disputa dintre FC Botoșani și FCU Craiova. Rezultatul pe care dinamoviștii îl așteaptă este egalul. O victorie a moldovenilor i-ar duce pe „câini” temporar pe ultimul loc. O victorie a oltenilor i-qr scoate din criza din care par să nu mai iasă, și astfel s-ar apropia și ei de la un punct de locul 12, poziție care te păstrează direct în prima ligă.

Echipele probabile:

Dinamo (3-4-3): Golubovic – Velkovski, Patriche, Homawoo – Moura, Pavicic, Gnahore, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Politic Rezerve: Railean, Began, Amzăr, C. Costin, Edgar Ie, Ilic, N. Roșu, P. Neagu, Selmani, Goncalo, Bani, A. Irimia
Absenți: –
Antrenor Zeljko Kopic

Poli Iași (4-2-3-1): Lung – Todoroski, Bouhenna, Samayoa, Ispas – Bordeianu, Marchioni – L. Mihai, A. Roman, Bettaieb – Buș
Rezerve: Ailenei, Niga, Martac, F. Ilie, Katanec, Ștefanovici, Jatoba, Saghiri, Allanzinho, Kabran, Harrison, Gheorghiță
Absenți: –
Antrenor Tony da Silva

Stadion „Arcul de Triumf”
Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad). Asistenți: Sebastian Gheorghe (Suceava), Marius Marica (Bistrița)
Arbitru VAR: Nicușor Flueran (Craiova). Arbitru AVAR: Vladimir Urzică (Piatra Neamț)

Minim 1 ADULT per COPIL. Toate detaliile:

„CÂNTĂM ÎN FAMILIE PENTRU DINAMO

Rândurile de mai jos nu sunt pentru cei mai mici dinamoviști, sunt doar pentru însoțitorii copiilor până în 14 ani, prezenți duminică după-amiază în tribunele stadionului „Arcul de Triumf”.

Cu regulamentul în mână, clubul nostru vine cu o serie de clarificări privind accesul însoțitorilor pe „Arc”, fiind vorba de o procedură simplă, explicată pas cu pas:

Biletele pentru acest meci sunt emise gratuit și electronic, urmând procedura de mai jos:

1. Însoțitorul completează tabelul SAU formularul de înscriere (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc94OUIr5ExpEDVlQ8jeRvjVIQ1clpl-aqw_9xHLhaXnff7CA/viewform) cu datele necesare (nume, prenume și CNP) pentru propria persoană și copiii însoțiți.

2. Tabelul nominal este transmis pe adresa de e-mail bilete@dinamo1948.ro (în cazul completării formularului, solicitarea ajunge automat la club prin butonul „SUBMIT”).

3. Biletele gratuite vor fi transmise în format electronic direct solicitantului pe e-mail (adresa de pe care a fost transmis tabelul sau cea precizată în formularul completat, după caz).

RECOMANDĂRI ȘI ALTE INFORMAȚII UTILE

Pentru menținerea ordinii și siguranței celor mici, dar totodată în vederea respectării regulamentelor competiției, clubul nostru recomandă ca un singur adult să însoțească un grup de minimum 3-5 copii, maximul fiind de 10 copii.

Biletele pot fi procurate și FIZIC, de la casele de bilete amplasate la stadionul „Arcul de Triumf” (deschise de la ora 15:00 în ziua meciului), în baza tabelelor nominale/actelor de identitate ale copiilor și însoțitorilor.

Vă recomandăm să aveți asupra dumneavoastră actul de identitate (atât pentru însoțitor, cât și pentru copii) și tabelul nominal.

Pentru evitarea aglomerației la porțile de acces în stadion, vă rugăm să vă prezentați la „Arc” cu cel puțin 45 de minute înaintea meciului.

Dinamo București vs Politehnica Iași, în acest play-out de SuperLigă, se joacă duminică, la ora 18:15.” – se arată în comunicatul clubului.

La ora meciului, cerul va fi senin, 26 de grade și 0 șanse de ploaie.

Citește și:

Florinel Coman pleacă din România: destinație-surpriză, salariu fabulos!

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *