Dinamo vrea să aducă un jucător trecut pe la Rapid si Arsenal thumbnail

Dinamo vrea să aducă un jucător trecut pe la Rapid si Arsenal

Dinamo nu a anunțat niciun transfer oficial până în momentul de față, fanii dinamoviști sunt nerăbdători să audă vești.

Se pare că ultimul jucător aflat pe lista lui Dinamo este Cătălin Cîrjan, ultima oară la Rapid, împrumutat de la Arsenal Londra.

După un început promițător la vișinii, Cîrjan s-a stins însă treptat, a pierdut echipa, el având o singură apariție în ultimele 18 runde din Supeliga, inclusiv play-offul, 10 minute în meciul pierdut cu 3-2 cu CFR Cluj, în deplasare. Iar în cele 17 meciuri în care a jucat pentru Rapid în sezonul trecut, a dat o singuiră pasă decisivă, în etapa a 2-a, la victoria cu 3-0 cu U Cluj.

Au existat discuții pentru un nou contract cu Rapid, însă părțile nu au ajuns la un acord, iar pe fir a întrat și Dinamo, conform GSP. Sursele noastre confirmă interesul pentru Cîrjan, dar salariul cerut nu este unul deloc mic, peste 10 000 de euro ar cere jucătorul trecut și pe la Arsenal de care s-a despărțit recent, deși mai avea un an de contract.

19 meciuri a bifat Cîrjan la Rapid în Liga I

36 de meciuri a strâns Cîrjan la Arsenal U23 pentru care a marcat 4 goluri

ISTORIC AL ACCIDENTĂRILOR!

Cătălin Cîrjan a avut două operații la ligamentele încrucișate până la vârsta de 20 de ani, care l-au ținut 480 de zile departe de gazon:

„Cred că o trăsătură puternică a caracterului meu este că am personalitate. Sunt puternic, am trecut peste mari probleme. Am accidentări la ambii genunchi, vedeți și dumneavoastră urmele. La 14 ani la genunchiul drept și la 18 ani la genunchiul stâng, ligamente încrucișate. Am fost puternic și-am trecut peste ambele operații.

Nu am tatuaje și nu mă gândesc să-mi fac. Dacă Dumnezeu ne-a lăsat așa, cu pielea asta, așa trebuie să fim, asta m-au învățat părinții mei.

Banii? Nu-mi pasă, nu mă gândesc la ei. Banii intră familiei mele, eu joc fotbal, fac ceea ce iubesc, îmi este de ajuns. Da, sunt bani mulți de tot în Anglia, dar nu mi-e mintea la asta. Nu mă atrag hainele de firmă, bijuterii, altele, sunt bucuros doar să fiu pe terenul de fotbal.

Mă mai uit acum la videouri pe YouTube, ale domnilor Mutu sau Chivu, dar n-am un idol, iau ce este mai bun de la fiecare. Când eram mic, tata mi-a cumpărat un tricou cu numele și numărul lui Thierry Henry de la Arsenal, a fost și acesta un semn! Așa am prins drag de fotbal, iar peste ani am ajuns la Arsenal”, a declarat Cătălin Cîrjan, pentru gsp.ro.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *