Pierdere importantă pentru CSU Craiova thumbnail

Pierdere importantă pentru CSU Craiova

Afișări 67

Dinamo va juca mâine seară în Giulești, împotriva Rapidului. După această partidă, Dinamo revine pe stadion „Arcul de Triumf” pentru duelul cu CSU Craiova, un nou derby care se anunță foarte disputat.

Oltenii vor veni din postura de lideri, având deja 14 puncte și deja impunându-se în această etapă. Universitatea Craiova a învins Gloria Buzău cu scorul de 5-1.

Costel Gâlcă, antrenorul oltenilor în vârstă de 52 de ani, a confirmat că Alexandru Crețu, în vârstă de 32 de ani, va părăsi echipa. Mijlocașul se va alătura formației Al-Wahda din Emiratele Arabe Unite.

„Crețu reprezintă o pierdere pentru noi. A demonstrat-o și în meciurile în care a evoluat. A fost de multe ori decisiv și ne-a ajutat, era un jucător care se impunea la mijlocul terenului”, a declarat Costel Gâlcă, la Prima Sport.

Întrebat despre posibilitatea ca vedeta Alexandru Mitriță să plece de la Craiova, ținând cont de faptul că patronul Mihai Rotaru anunțase zilele trecute că are câteva oferte pe numele lui, Gâlcă a oferit un răspuns misterios: „El este la Craiova, e jucătorul nostru, ne bucurăm de el cât o să putem.”

Citește și:

Jean Paler, reacție acidă la adresa lui Mihai Bobonete: „Subcultură. Mai bine îmi dau duhul”

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *