Ultimele ore de mercato thumbnail

Ultimele ore de mercato

Perioada de transferuri în România ajunge astăzi la final, cel puțin la nivel teoretic.

Cluburile din România pot transfera astăzi jucători care nu sunt liberi de contract, dar și fotbaliști fără angajament în momentul de față. Oficial, perioada de transferuri se închide la 12 noaptea, dar, așa cum știm deja, se pot opera mutări și ulterior, însă intervine o condiție importantă.

Cluburile din România, aici mă refer specific la Dinamo, pot aduce doar jucători care au fost declarați liberi de contract anterior închiderii perioadei de transferuri. Așadar, sunt ultimele ore în care putem aduce jucători aflați sub contract cu alte echipe, jucători cu pregătirea la zi, care nu ar avea nevoie de o perioadă îndelungată de pregătire pentru a ajunge la nivel optim.

Patrick Olsen deja a debutat într-un meci amical organizat la Săftica. Nu înseamnă că este la același nivel cu coechipierii, dar cu siguranță nu va avea nevoie de o perioadă foarte îndelungată pentru a ajunge la același nivel cu aceștia.

Așa cum spune și colegul meu Ionuț, astăzi este ziua de F5, cine știe ce surprize ne rezervă ultima zi de mercato oficial. Cicâldău a fost subiect de transfer astăzi între Petrolul și Craiova, să vedem dacă și Dinamo va fi în prim-plan până la finalul zilei.

,,Facem tot posibilul să încheiem până pe 9 septembrie. De altfel, și acest transfer a fost condiționat de diverse situații și am fi dorit să-l finalizăm acum două săptămâni, dar au existat factori pe care nu îi pot discuta public, care ne-au împiedicat să facem anunțul mai devreme. Am fi vrut să rezolvăm această poziție de mijlocaș central mai devreme, dar iată-ne aici. Suntem în discuții și pentru fundașul central, avem două opțiuni pe care le considerăm bune, chiar foarte bune. În plus, căutăm o variantă potrivită și pentru atacant, având în vedere situația excepțională cu Hakim.”, a declarat Andrei Nicolescu pentru Radio Dinamo1948.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *