Dinamo încearcă două lovituri în mercato thumbnail

Dinamo încearcă două lovituri în mercato

Afișări 39

După ce în sezonul trecut au evitat retrogradarea cu dificultăți, dinamoviștii vor să îmbunătățească performanțele în acest sezon, ocupând în acest moment locul 3 în clasament, cu 15 puncte după 9 etape. În acest sens, clubul dorește să întărească lotul.

Dinamo a manifestat interes pentru aducerea lui Alexi Pitu (22 de ani) și Alex Dobre (26 de ani), doi jucători care evoluează pe flancul stâng al atacului și sunt în prezent liberi de contract.

Deși perioada de transferuri din România s-a încheiat pe 9 septembrie, Pitu și Dobre pot semna oricând cu un nou club, deoarece au devenit liberi de contract înainte de închiderea ferestrei de mercato.

Alexi Pitu, format la academia lui Gică Hagi, a rămas liber de contract după ce fostul său club, Bordeaux, a intrat în faliment. El are și opțiunea de a reveni la Farul Constanța, clubul de unde a plecat în Franța. Potrivit Gazetei, Pitu a fost văzut recent la baza de pregătire din Ovidiu.

Alex Dobre este și el fără echipă după despărțirea de Famalicao, echipă din prima ligă portugheză.

Conform GSP.ro, Dinamo s-a interesat de aducerea celor doi jucători, iar negocierile sunt abia la început. Rămâne de văzut dacă vor reuși să-i convingă să se alăture echipei antrenate de Zeljko Kopic.

În sezonul trecut, Pitu a jucat 25 de meciuri în liga a doua din Franța, marcând un gol și oferind două pase decisive. Dobre a avut o prezență mai redusă, evoluând în 15 meciuri fără a înregistra realizări notabile. Conform transfermarkt.com, el este evaluat la un milion de euro.

Dennis Politic, căpitanul echipei și cel mai valoros jucător din lotul lui Kopic (750.000 de euro), este titularul postului de extremă stângă.

Citește și:

Mai cool de atât nu se poate: Maria Tănase și Mihail Sadoveanu, Chanel, cașmir și opinci

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *