Mercato cu prelungiri thumbnail

Mercato cu prelungiri

Deși suntem în a doua parte a lunii septembrie, încă se discută despre transferuri la Dinamo.

O campanie de transferuri cu prelungiri pentru echipa noastră, care a reușit să transfere câțiva jucători interesanți, foarte utili, chiar și ultimul jucător venit se pare că va aduce un mare plus, dar lotul este incomplet.

Acest lucru s-a văzut în special la meciul cu Unirea Slobozia, când numărul mare de absențe l-a pus pe Kopic în situația de a improviza, ori de a nu avea parte de soluții suficiente de pe bancă.

Deși perioada de mercato s-a încheiat pe data de 9 septembrie, Dinamo încă mai este interesată să aducă doi jucători, din toate informațiile oficiale oferite, dar și din ce am aflat și noi. Chiar și în aceste zile au fost negocieri cu anumiți jucători, unele aproape de a ajunge la un numitor comun, altele doar în fază incipientă, dar Dinamo caută să mai aducă întăriri pentru Kopic.

Ieri s-a discutat despre Alex Dobre și Alexi Pițu, doi jucători tineri, interesanți, dar care nu sunt ușor de convins să semneze, dar par mai degrabă de perspectiva.

Pe de altă parte, cred că așteptările în privința jucătorilor care pot fi aduși în această perioadă trebuie temperate, vorbim de jucători rămași liber de contract încă din vară, care nu și-au găsit echipe, din varii motive. Totodată, fiind liber de contract, au nevoie de o perioadă de acomodare, de a fi la un nivel de pregătire optim. Nu spun că nu se pot găsi jucători interesanți, doar că eu unul mi-aș dori în special să revină jucătorii accidentați, Politic, Josué, Opruț, Boateng și Hakim, pe ei să îi vedem cât mai curând la antrenamente, în jocuri, să ne ajute. Cu ei în teren am avut parcurs de play-off. În rest, vedem ce se mai poate găsi.

CITESTE SI: https://dinamo1948.club/cea-mai-lunga-serie/

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *