Încă un jucător accidentat thumbnail

Încă un jucător accidentat

Dinamo și Botoșani au încheiat la egalitate, 2-2, la capătul unui meci spectaculos în final, dar frustrant pentru fanii dinamoviști.

Dinamo a avut victoria în mână, cu 2-0 pe teren propriu înainte de finalul partidei, echipa noastră a irosit două puncte importante. Mai mult decât atât, avem probleme pentru următorul meci cu Farul Constanța, când ne vor lipsi jucători.

Astrit Selmani a primit un cartonaș galben și este suspendat pentru meciul următor cu Farul Constanța, dar nu acesta este motivul pentru care a fost schimbat la pauză.

În cadrul conferinței de presă, Zeljko Kopic a spus că Selmani a acuzat și el probleme la hamstring (zona bicepsului femural) și de aceea a fost înlocuit:

„La pauză, Selmani a simțit probleme la hamstring, nu am vrut să risc cu el. Selmani era în formă, dar într-o mișcare a simțit o durere, toată lumea s-a plâns de starea gazonului, adversarii au avut și ei probleme. Toți jucătorii sunt importanți și sper că vom juca mai multe meciuri pe Arena Națională.”, a spus Zeljko Kopic în cadrul conferinței de presă.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *