HANDBAL. Machineseeker este sponsor principal al EHF Champions League 2024/25 thumbnail

HANDBAL. Machineseeker este sponsor principal al EHF Champions League 2024/25

20240912_DINAMO_Buc.-Fredericia_HK_B4__5Odată cu prelungirea contractului de sponsorizare, campionatul de handbal va purta și în sezonul următor numele de Machineseeker EHF Champions League. Turneul final de la Köln va avea loc sub denumirea TruckScout24 EHF Final 4.

Pentru al treilea an consecutiv, Grupul Machineseeker, operatorul principalelor piețe online de mașini second-hand și vehicule comerciale din Europa, și-a asigurat drepturile de nume asupra EHF Champions League. În plus, contractul de sponsorizare include o prezență de marketing diversificată în timpul celor 132 de meciuri, precum și pe canalele relevante online și offline.

Grupul Machineseeker oferă informații despre mărcile sale Machineseeker, TruckScout24, Werktuigen și Used-Machines.com prin intermediul autocolantelor de pe podea și al benzilor LED din jurul terenului. În special, atrage atenția asupra portofoliului mărcilor principale Machineseeker și TruckScout24. În timp ce Machineseeker este specializată în mașini second-hand fixe, cum ar fi mașini de prelucrare a lemnului, unelte și utilaje de construcții, TruckScout24 se concentrează pe mașini second-hand mobile și vehicule comerciale, cum ar fi camioane second-hand, stivuitoare și mașini agricole.

Suntem foarte bucuroși să extindem parteneriatul nostru cu EHF Marketing. Considerăm EHF Champions League și pe noi înșine ca lideri. Ca sponsor principal al competiției și al turneului EHF FINAL4, mărcile noastre se bucură de cea mai mare vizibilitate. Acest lucru corespunde ambiției noastre de a fi liderul de piață incontestabil în Europa”, a declarat Sven Schmidt, director general al Grupului Machineseeker.

David Szlezak, director general al EHF Marketing, a adăugat: „Prelungirea colaborării noastre cu Machineseeker și TruckScout24 confirmă cooperarea excelentă din sezoanele precedente și subliniază încrederea acordată nouă. Împreună cu Grupul Machineseeker, continuăm să construim un parteneriat pe termen lung.”

Din 2021, Grupul Machineseeker este activ în sponsorizarea evenimentelor importante de handbal, cum ar fi Campionatul Mondial de Handbal. În plus, de mulți ani este partener oficial al echipei Germaniei la Jocurile Olimpice și sponsor principal al Campionatului European de Darts. În trecut, a sprijinit, de asemenea, mai multe cluburi de fotbal.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *