Ultimele vești despre starea lui Cupara thumbnail

Ultimele vești despre starea lui Cupara

Portarul titular al lui Dinamo, Vladimir Cupara, a suferit o accidentare serioasă în meciul cu Pelister Eurofarm din Champions League.

Veștile nu sunt grozave, momentan încă se așteaptă un verdict oficial, după cum a declarat clubul Dinamo, care a emis un comunicat în privința stării medicale a portarului titular:

,,Vladimir Cupara a părăsit terenul în partida împotriva celor de la Eurofarm Pelister, după ce a acuzat dureri în zona genunchiului. În prezent, el nu este în ciclul de pregătire al echipei până la concluzionarea efectuării testelor de specialitate pentru a pune un diagnostic. Vladimir este în grija unor profesioniști desăvârșiți în domeniul medical, însă un verdict final nu a fost acordat până în prezent, în ciuda informațiilor din presă.

CS Dinamo București încurajează suporterii să aștepte comunicările oficiale de pe canalele noastre pentru a avea informațiile cele mai precise. Orice verdict transmis prin site-urile de presă nu reprezintă, la momentul actual, o comunicare oficială din partea clubului.”, a transmis clubul Dinamo.

Catalin Alexandru

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *