Jucătorii cu gândul la derby thumbnail

Jucătorii cu gândul la derby

Dinamo se mulțumește cu un egal după meciul cu Farul Constanța, care ne menține în Top 6.

Echipa noastră se poate gândi de acum înainte la partida cu FCSB de pe Arena Națională, meci programat pe 20 octombrie. Jucătorii se gândesc de acum la acel duel. Dennis Poltic, Cătălin Cirjan și Adnan Golubovic au oferit concluziile partidie cu Farul și așteptările pentru meciul cu FCSB:

„Știam că au calitate individuală. Deși au avut ocazii și puteau să marcheze goluri, și noi le-am avut pe ale noastre. Dar cred că am pierdut două puncte în seara asta. M-am simțit bine în zona centrală a atacului.

A fost un rol diferit, n-am mai jucat pe stânga, am jucat atacant sau 9 fals. Am încercat să joc cât mai mult la picior, să primesc mingea și să joc lucrurile la care mă pricep. Cred că am jucat destul de bine.

Sunt un pic supărat că n-am reușit să câștigăm acest meci. Cred că această pauză vine bine, avem timp să ne refacem după acest meci și să pregătim foarte bine derby-ul. Toată lumea îl așteaptă”, a spus și Dennis Politic.

„1-1 e un rezultat echitabil. Sunt bucuros că am marcat din nou și mi-am ajutat echipa. Am mai avut câteva ocazii, îmi pare rău că nu am marcat și să duc scorul la 2-0 în prima repriză. Altfel era jocul, dar așa e la fotbal.

Câteodată marchez, câteodată nu. Sunt bucuros de forma mea și sper să o țin tot așa. Am o problemă musculară, sper să-mi revin până la meciul cu FCSB. Voi face niște investigații. Suntem pregătiți pentru derby, cred că toți jucătorii visează la acest meciuri, la derby-uri. De-abia așteptăm acest meci”, a declarat Cătălin Cîrjan, la finalul meciului Farul – Dinamo 1-1.

„Ne pare rău că am primit gol, nu trebuia să primim gol, dar ăsta e fotbalul. Ne gândim că 1-1 e un rezultat mai bun decât să fi pierdut meciul. Urmează meciul cu FCSB, ei sunt într-o formă bună, vom vedea” Adnan Golubovic

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *