Cine poartă svastica? thumbnail

Cine poartă svastica?

Decizia comisiilor FRF de astăzi este de o imbecilitate care îmi aduce aminte de deciziile celor care pedepseau pe criterii rasiale actiunile unor indivizi.

Nu sunt adeptul violenței pe stadion, cred cei care se fac vinovați de asemenea gesturi trebuie suporte consecințele actelor lor. Până aici pot înțelege reacția autorităților statului și a autorităților sportive după evenimentele petrecute la meciul cu UTA.

Cei care au participat la acel meci pugilistic sau au aruncat torțele în teren la cel meci, au fost chemați la anchetă, s-au aplicat amenzi și au fost DATE INTERDICȚII la meciuri. Oamenii și-au asumat acele lucruri și foarte probabil vor plăti pentru ele.

Clubul a fost amendat pentru erorile organizatorice si va suporta daunele produse. Si aici totul pare sa fie intr-o logică a lucrurilor.

Ceea ce este complet ilogic, este decizia de astăzi, care pedepsește oamenii care nu au nici o vină în acele evenimente și care nu au greșit absolut nimic.

Sunt oameni care nu au avut nici un fel de implicare în repriza pugilistică și nu au pus mana pe o torță. De ce sunt practic „suspendați” ei pentru 4 meciuri?

Istoria a consemnat lagăre de concentrare sau gulaguri roșii, locuri unde oamenii erau pedepsiți pentru apartenență la o rasă, la o regilie sau la un crez.

Observ cei din comisiile federale iau același gen de decizii. După ce au fost suspendați vinovații vin cu o decizie care suspendă și nevinovații, doar pentru au ca religie Dinamo.

întreb care dintre membrii comisiei de astăzi poartă svastica și pe ce braț.

Distribuie și prietenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *